Te huur multifunctionele zelfrijdende hoogwerkers die elektrisch aangedreven wordt. Handig bij bijvoorbeeld gevelreiniging, schilderwerk, reclame plakken, gootwerkzaamheden, ramen wassen en bomen snoeien.
T V L VERHUUR
Toren- en Mobiele kraanmachinist specialist

Magni 1012 schaarhoogwerker verhuur ( werkhoogte max. 10 meter )
De schaarhoogwerker staat op een aanhangwagen en wordt bij u afgeleverd. De snelheid van het rijden, heffen en dalen is volledig traploos instelbaar. De hoogwerker is 1,15 m breed en 2,48 m lang, met een werkhoogte van maximaal 10 m. De hoogwerker kan over een matig ruwterrein rijden, indien nodig kunnen er ook nog kunstof rijplaten gehuurd worden.
Sky High ST 120 zelfrijdende knikhoogwerker ( werkhoogte max. 12 meter )
De Sky High ST 120 hoogwerker staat op een aanhangwagen en wordt bij u afgeleverd. De snelheid van het rijden, heffen en dalen is volledig traploos instelbaar. De hoogwerker is 4,65 m lang, 1,50 m breed en 1,90 m hoog met een werkhoogte van maximaal 12 m. De hoogwerker kan over een matig ruwterrein rijden, indien nodig kunnen er ook nog kunstof rijplaten gehuurd worden.
Transportkosten

Ouddorp, Goedereede, Stellendam: Gratis gebracht en opgehaald.
Melissant, Dirksland, Sommelsdijk/Middelharnis: 25,- enkele rit.
Overige plaatsen op Goeree-Overflakkee 40,- enkele rit.
Buiten Goeree-Overflakkee in overleg.
Bij Huur vanaf 1 week geen transportkosten voor de knikhoogwerkers.
Transportkosten schaarhoogwerker in overleg.

Prijzen

U heeft al een hoogwerker voor 75 per dag. Voor meer vragen of informatie kunt u altijd vrijblijvend bellen of mailen. Als u de hoogwerker voor langere tijd wilt huren bel of mail dan voor onze concurrerende prijzen.

Andere hoogwerker nodig?

Wij zijn een opstartend bedrijf en kunnen niet gelijk aan alle vragen voldoen wat betreft het soort hoogwerker. We hebben met collega's prijsafspraken zodat u toch bij ons ook hogere hoogwerkers kunt huren van verschillend soorten.

Bel voor meer info 06 43 03 17 41 of mail naar theo@tvlverhuur.nl
Tillift 16,5 m ( werkhoogte max. 16,5 meter )
De breedte van deze hoogwerker is zeer gering ( 80 cm breed) zodat ie bijna overal kan komen!!
  2011 - 2018 TVL Verhuur.nl - SkyHigh hoogwerkers- Hoogwerker verhuur - Realisatie:  Websites van der Mey