Welkom op de website van: TVL Verhuur  TVL Machinist  Torenkraan  Rupsdraadkraan   Chauffeur Vrachtwagen verhuur

Onder de naam van TVL Verhuur is Dhr. Theo van Lenten al jarenlang een betrouwbare partner als het gaat om Toren- en Mobiele kraanmachinisten verhuur. Om veiligheid en kwaliteit te waarborgen zijn wij volledig VCA gecertificeerd en zijn we het bezit van alle V.A.R. verklaringen.

Bent u op zoek naar een kraanmachinist met ruime ervaring dan nodig ik u uit om onze projecten en diensten pagina ook te bekijken zodat we u kunnen overtuigen  van de specialisatie en ervaring als het gaat om Toren-en Mobielekraan werkzaamheden.

Tevens heb ik door mijn jarenlange ervaring een aantal betrouwbare collega's die in geval van ziekte of vakantie voor vervanging kunnen zorgen.

Indien u geïnteresseerd bent in één van onze diensten kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons, wij staan u graag te woord om de mogelijkheden met u door te nemen.

Zelfstandige kraanmachinisten en hijsbegeleiders die dit kenmerk gebruiken zijn aangesloten bij de landelijke WhatsApp groep KZKM.nl (Kenmerk Zelfstandige Kraanmachinisten). Voor meer informatie over KZKM.nl Klikt u op het logo!

Te huur multifunctionele zelfrijdende hoogwerkers die elektrisch aangedreven worden.
Handig bij bijvoorbeeld gevelreiniging, schilderwerk, reclame plakken, gootwerkzaamheden,
ramen wassen en bomen snoeien. Meer informatie klik hier!


T V L VERHUUR
Toren- en Mobiele kraanmachinist specialist

©  2011 - TVL Verhuur.nl - SkyHigh hoogwerkers- Hoogwerker verhuur - Realisatie:  Websites van der Mey
TVL Verhuur - vertegenwoordiging Sky High hoogwerkers regio Zuid West Nederland
TVL Verhuur heeft de vertegenwoordiging van Sky High zelfrijdende hoogwerkers verkregen van de fabrikant. Sky High staat voor betrouwbaar, compact en lichte uitvoeringen van de standaard modellen en de specials. Voor meer informatie klik hier!
Nieuw in de verhuur: een 24 meter uitschuifbare meubellift / ladderlift / verhuislift.
Deze mobiele ladderlift werkt op een benzinemotor en is inzetbaar als verhuislift, maar ook als pannenlift, als hulp voor werkzaamheden op het dak.
Voor meer informatie klik hier!