TVL Verhuur - vertegenwoordiging Sky High hoogwerkers regio Zuid West Nederland
T V L VERHUUR
Toren- en Mobiele kraanmachinist specialist

TVL Verhuur heeft de vertegenwoordiging van Sky High zelfrijdende hoogwerkers verkregen van de fabrikant.
Sky High staat voor betrouwbaar, compact en lichte uitvoeringen van de standaard modellen en de specials. Klanten die begin 2000 een hoogwerker kochten van dit merk hebben nog altijd  veel plezier van de degelijke hoogwerker. Met relatief weinig onderhoud (jaarlijkse onderhoudsbeurten) en met de juiste ervaring gaan de hoogwerkers 10 tallen jaren mee.

De compacte uitvoering maakt deze hoogwerker het ook mogelijk voor binnen gebruik. Op hoogte wordt deze hoogwerker alleen maar meer compacter en kan zo eenvoudig manoeuvreren door bijvoorbeeldv magazijnstellingen. Door het lichte eigengewicht kan deze zelfrijder op een machinetransporter vervoerd worden. Het is een bekende machine onder onze glazenwassers.

De maximale breedte van de hoogwerker is 150 cm breed waardoor deze makkelijk op de stoep kan rijden. Een stoeprand nemen is voor dit type ook geen probleem. De boomsnoeiersuitvoering heeft brede banden en sterkere hydrauliek motoren waardoor dit type handig is in semiruwterrein. De aandrijving gebeurd door een krachtige 48 volt elektromotor. Achter deze elektromotor staan 4x Discover AGM 240 Ah wat zorgt voor 48v in combinatie met de slimme hoog ferqeuntielader  IP 66, Delta-Q 1200 watt. Zorgt deze combinatie voor een lange levensduur van de accu’s en bij één laadbeurt je minimaal 2,5 dag je werk kan doen.

Bij de Sky High fabrikant kun je ok terecht voor hoogwerkers op maat gemaakt, om een aantal voorbeelden te noemen;

  • Railrijder (onderhoud stroomkabels boven de spoorrails)
  • Mangat hoogwerkers ( demontabel om bijvoorbeeld een opslagtank in te kunnen)
Technische specificaties van de ST 120 en ST 130 De ST 130 is de glazenwassersuitvoering en de ST 120 is de standaard versie.
Download hier het pdf bestand van de 1200 TC
Waarom Sky High hoogwerkers? Sky High hoogwerkers staan voor kwaliteit, veiligheid en zijn  probleemloos.

De reden dat wij zijn gestart met de verkoop van  Sky High hoogwerkers is dat we goede ervaringen hebben met de wat oudere machines. We hebben een ST 100 en een ST 120 in de verhuur. De Sky High ST 100 is een machine van het bouwjaar 1994. Deze hoogwerker is voorzien van een nieuwe bovenbedieningskast, een nieuwe stuurstroomkabel, nieuwe printplaat. Deze machine is Vincotte gekeurd en ging probleemloos door de keuring de hoogwerker zit nu al een aantal jaar in de verhuur bij ons en heeft nog nooit één storing gegeven.

Hetzelfde geld voor de Sky High ST 120. Deze machine is altijd van een glazenwasser geweest vanaf het jaar 2000 t/m 2017. Het logboek van deze machine geeft geen enkele op of aanmerking al die jaren. Ook hier zijn alleen een aantal hydrauliek slangen vervangen en het ronsel van de zwenk/draaimotor. De accu’s zijn inmiddels ook vervangen en zit nu ook al vanaf 01-01-2018 in de verhuur. Voor deze hoogwerker zijn ook geen storingen te melden alleen dan een keer dat de bedieningsknop bleef hangen. Daarom staat TVL Verhuur achter het merk Sky High. Het is niet beter een verkoper te zijn wat op eigen ervaring rust...Bij de vraag van de fabrikant om het agentschap te vertegenwoordigen van de regio Zuid-West- Nederland heb ik ook volmondig ja gezegd...

Bel voor meer info 06 43 03 17 41 of mail naar theo@tvlverhuur.nl
©  2011 - TVL Verhuur.nl - SkyHigh hoogwerkers- Hoogwerker verhuur - Realisatie:  Websites van der Mey